Referenser Hörsalar

Hörsalar

Jotun Sandefjord, Norge

Hösten 2019 levererade och installerade vi 110 stolar till Jotuns huvudkontor i sandefjord. Modellen är en specialanpassad Media Light där vi har fyllda armstöd och extra höga ryggar. Stolarna är klädda med tyg Luna från Gabriel.

Ahlsells Logistikcenter, Hallsberg

Sommaren 2019 levererades och installerades 96 stolar, modell Media Light. Ovansida rygg och framkant på sitsen har rundats av för at få en mjukare design. Stolarna är klädda med tyg Advantage från Camira fabric, kulör AD124.

Electrolux Huvudkontor, Stockholm

Sommaren 2019 levererade vi och installerade totalt 213 stolar av vår modell Mini samt 24 st Barstolar modell Minibar. Majoriteten av stolarna är klädda i Ariana från Vescom, Kulören är speciellt framtagen för detta projektet. De blommiga stolarna är klädda med tyg Schwartzwald från Dedar, kulör 001. Barstolarna är klädda med tyg Criss Cross från Gabriel, kulör 01801 och Canvas 2 från Kvadrat, kulör 694.

SEB, Stockholm

SEBs nya huvudkontor i Arenastaden, Stockholm. 2017 levererade vi 179 st stolar av vår modell Karolina. Av dessa är 4st special stolar, monterade 2 och 2 på mobil balk för att enkelt och smidigt kunna ge plats till tillgänglighetsplatser. Stolarna är klädda i 8 olika kulörer, metallen är lackad i 4 olika kulörer för att matcha tyget.

Nya Karolinska Sjukhuset, 2 hörsalar

Varje sal har 115 stolar vår modell Media Light.
Stolarna har skrivskivor av Compact laminat. Synligt trä av ask. Stolarna har armstöd också av ask natur. Stolarna designade av arkitekterna Christina, Lars och Carl-Fredrik Andersson från Höganäs. Tyg i sits och rygg är Hestan från Vescom.

Aula Medica, Stockholm

Årets byggnad 2013, Aula Medica vid Karolinska Institutet i Solna är utrustad med 954 fåtöljer Karolina från Adept Collection. Stolarna är utvecklade av arkitekterna SIR MSA Christina o Lars Andersson i samarbete med Wingårdhs Arkitekter och levererades i samarbete med Kinnarps Stockholm AB.
Stolarna är klädda med tyg Steel Cut från Kvadrat i sits och rygg. Baksida rygg och gavlar helklädda med naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri. I ena gaveln finns en fällbar skrivskiva. Skrivskivan är försedd med mekanism för ”soft closing”. Leverans skedde i juli 2013