Referenser Kongress

Kongress

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Malmös största hotell, Clarion Hotell & Congress Malmö Live färdigställdes våren 2015.
Balkongen på kongresshallen i hotellet utrustades med 490 stolar Media från Adept Collection.
Stolarna är klädda med tyg Hallingdal i tre olika kulörer.

Aros Congress Center, Västerås

Hösten 2018 levererade vi 1058 stolar till Aros Congresss Center i Västerås. Stolarna är av modell Karolina. Hallen har 90 st mobila stolar som är placerade så man enkelt kan göra talargångar och tillgänglighetsplatser. Stolarna har tyg Fame och fame Hybrid från Gabriel i 3 olika kulörer.

Speciellt roligt att vi fick detta uppdraget eftersom det var vi som 1990 levererade och installerade de dåvarande stolarna. Då en modell som heter Combi. Dessa stolar plockades varsamt ut och fraktades till en skola på Sri Lanka.

Borås Kongress, Borås

Hösten 2018 levererade vi en teleskopläktare med 290 stolar, modell Goal Auto. Läktaren är helautomatisk och är försedd med omlottgående räcken och svarta sidogardiner. Samma stol som står på läktaren finns också på balkongens långsidor, 20st på var sida.

På parketten hittar man 669 st av vår stapelbara Magic Karmstol. Stolarna är kopplingsbara, kopplingen sitter i armstödet. Till stolen har vi tagit fram en vagn så man enkelt kan transportera bort dem, 15st stolar per vagn. Samtliga stolar har tyg Ink från Ludvig Svensson.

Åby Travet

Våren 2019 levererade och installerade vi 163 stolar av vår modell Gala som monterades på gradäng. Stolarna är försedda med skrivskivor samt elkanaler. På parketten står det 187 stolar modell Magic karmstol. Samtliga stolar är klädda med tyg Fame från Gabriel, kulör 68148.