Referenser Kongress/Konferens

Kongress/Konferens

Borås Kongress, Borås

Hösten 2018 levererade vi en teleskopläktare med 290 stolar, modell Goal Auto. Läktaren är helautomatisk och är försedd med omlottgående räcken och svarta sidogardiner. Samma stol som står på läktaren finns också på balkongens långsidor, 20st på var sida.
På parketten hittar man 669 st av vår stapelbara Magic Karmstol. Stolarna är kopplingsbara, kopplingen sitter i armstödet. Till stolen har vi tagit fram en vagn så man enkelt kan transportera bort dem, 15st stolar per vagn. Samtliga stolar har tyg Ink från Ludvig Svensson.

Matteusgården Norrköping

Under februari 2017 installerade vi en Teleskopläktare med heltäckningsmatta, LED-belysning i trappstegen samt försedda med 134 stolar Magic klädda med tyg Advantage i flera olika kulörer. Stolarna är helautomatiska så när läktaren skall öppnas eller stängas behövs ingen manuell hantering. 

Naturrum , Hornborgasjön

Under våren 2017 invigdes ett Naturrum i anslutning till Tranornas mellanlandningsplats vid sjön Tåkern. En liten fin teleskopläktare med stolarna Goal gör det lättare att se de eleganta fåglarna.

Råda Församling, Mölnlycke

Vid årsskiftet 2015/16 levererade vi en teleskopläktare till Råda Församling i Mölnlycke. Själva teleskopläktaren har 325 sittplatser stol Magic, en helautomatisk stol där man vid öppning och stängning av läktaren endast behöver trycka på fjärrkontrollen. Stolarna öppnar och fäller automatiskt. Läktaren är i sin tur ansluten till en balkong med ytterligare 75 stolar Magic på fasta gradänger. Stolarna är designade av arkitekterna SIR/MSA Christina, Lars och Carl-Fredrik Andersson. Stolarna är stoppade och klädda med tyg Steelcut från Kvadrat. Varannan stol har fällbar skrivskiva.